Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Albin Hammarbäck

Elisabeth Hällås Edanius Albin Hammarbäck leder vår kurs Kundaliniyoga måndagar 19.00 och söndagar 18.30. Han har gått sin utbildning till kundaliniyogalärare på Manglam, hos Emma Öberg i Varberg. Albin är också musiker och spelar gärna gitarr eller tumma när han undervisar.

Han säger:
– Kundaliniyogan använder mycket sång för att öppna upp kroppen och för att få dig i kontakt med dina känslor. För mig känns det därför självklart att spela på mina instrument när jag undervisar. Det kan vara under passet eller till långa vilan, men kanske ännu hellre för att ackompanjera mantrasången. Levande musik ger en speciell känsla.

– Kundaliniyogan har på många sätt förändrat mitt liv. Den har varit ett sätt att hitta till mig själv, att kunna leva mitt liv fult ut och njuta av varje stund i större och större utsträckning.

– Lärarutbildningen var en transformerande resa som jag önskar så många som möjligt fick uppleva. Jag brinner för att lära ut kundaliniyoga och ser så mycket fram emot att hålla kurser på Göteborgs kundaliniyogacenter i höst.

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »