Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Titti Pauler Reenstierna

Berit Litzén

Titti Pauler Reenstierna har läst till Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan på Agni Yoga i Chile under huvudlärare Guru Dev Singh från USA. Hon leder kursen Kundaliniyoga för Nybörjare på måndagar 19.00 och Mamma-bebis-yoga på måndagar 9.30.

Innan Titti blev yogalärare har hon bland annat gått Civilekonomprogrammet på Handelshögskolan i Göteborg med inriktning mot utvecklingsekonomi, finans och språk. Det kan låta som att det ligger långt ifrån yogan men det är just detta Titti vill ändra på. Hon vill avmystifiera kundaliniyogan så att fler och fler får upp ögonen för vilka värdefulla verktyg denna uråldriga disciplin lär ut vare sig du vill bli en hängiven yogi eller använda dess läror för att förbättra din sömn, lära dig stresshantering, öka din koncentrationsförmåga eller något annat.

Titti:
– Kundaliniyogan lär dig olika tekniker för att hantera livets och vardagens utmaningar oavsett vilka dessa är för just dig. Det kan vara utmaningar i föräldraskapet, dina relationer, chefsrollen, under studietiden, som egenföretagare, arbetstagare eller något helt annat.

Sagt av tidigare yogaelever om Titti

"Du är en otroligt duktig lärare och ger en massa positiv energi och sprider ett lugn omkring dig".

"Jag kände mig väldigt bekväm och avslappnad under kurstillfällena redan från första början".

"Hade ingen aning om va kundalini yoga va för nåt och kände nog vid första tillfället att jag hade velat jobbat mer med kroppen, men sen insåg jag, att det är ju detta jag behöver!! landa lite, nån som vägleder mig i att vara här och nu och fråga mig själv hur jag mår och vad jag behöver".

"Inte tänka på allt som kommer sen utan bara njuta av stunden"

 

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »