Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Camilla Lindberg

Camilla Lindberg Camilla Lindberg leder vår morgonyoga fredagar. Hon är  diplomerad kundaliniyoga- och meditationslärare, diplomerad satyanandayogalärare och yinyogalärare, instruktör i medicinsk yoga mot utbrändhet och diplomerad gravid- och barnyogalärare. Camilla är även diplomerad gongspelare och gongyogalärare.

Camilla har mer än 25 års erfarenhet av yoga och har undervisat regelbundet i bl a kundaliniyoga i över 10 år. Hon är utbildad och verkar inom områden som yoga, meditation, gong och ljudvibrationer, rawfood, näring, hälsocoachning och olika terapeutiska kroppsbehandlingar.

Camillas längtan att uttrycka sig kreativt har också lett henne till studier och jobb inom skrädderi och modedesign, inredning och design, samt information och kommunikation.

Camilla:
”Jag är djupt tacksam för att jag släppt in yogan, och andra holistiska metoder, i mitt liv. De har hjälpt mig att långsamt bli mig själv, känna meningsfullhet och lyssna inåt för att finna svaren. De insikter jag får öppnar upp för nya utsikter och perspektiv. Numera känner jag tillit till livet och har lättare att släppa taget och acceptera allt som det är; livet är både ljus och mörker. Jag ser mörkret och rädslorna som möjligheter att växa".

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »