Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Göteborgs Kundaliniyogacenter 

KUNDALINIYOGA, MEDICINSK YOGA OCH YINYOGA

Vår yoga är inte träning i vanlig bemärkelse, det är inte svett och prestation. Det är något du gör för din hälsa, ditt välbefinnande och framför allt för din utveckling som människa. Du förfinar ditt medvetande och kan bli trygg och stark inuti dig själv.
Våra kurser för män och kvinnor, unga och gamla, stressade och utbrända, gravida, mammor och bebisar, barn och familjer vill ge alla i livets olika faser en möjlighet att ta vara på den inre kraften och glädjen.

"Happiness is your birthright – live it!" Yogi Bhajan

 

Hos oss får man börja redan i mammas mage och kan sedan fortsätta hela livet utan avbrott. Kurser, drop-in, specialklasser, workshops och utbildningar. Vi har yoga för alla åldrar! Kundaliniyoga, medicinsk yoga, yinyoga, gravidyoga, mamma-bebis-yoga, familjeyoga och privatlektioner.

Prova-på yinyoga och kundaliniyoga – lördag 24 mars

Innan vårens andra kursomgång startar är du välkommen att prova-på två av våra yogaformer, yinyoga och kundaliniyoga. Välj ett pass för 150 kronor eller anmäl dig till båda och betala 200 kronor för bägge! Läs mer och anmäl dig! »

VECKANS SCHEMA »

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev »

Ljudbad med Sylwia – lördag 24 mars Sylwia Zaneta Pozlotka

En meditativ och helande avslappning med gong, nepalesiska skålar och andra instrument.
 
Kom och upplev ljudets helande effekt direkt i din kropp och ditt medvetande. "Ljudbadet" har förmågan att ta dig bortom gränserna för det logiska sinnet, gamla spänningar släpper och får dig till ett tillstånd där man kan uppleva en enhet med allt.
Efteråt kommer du att känna dig helt avslappnad och vitaliserad i kropp och själ. Vi avslutar kvällen med att äta vi en god hemlagad soppa tillsammans.
 

Tid: Lördag 24 mars 2018 kl 18.00-20.00.
Lärare:
Sylwia Zaneta Pozlotka, certifierad ljudmassör enligt Peter Hess metod, soundhealer, gongmaster, Kundaliniyogalärare och socialpedagog. Läs mer » 

Lär dig Breathwalk från grunden – halvdag med Camilla Lund Elander

Breathwalk

Camilla Lund Elander från Yoga Dimenstions kommer till oss en halvdag och ger dig en fördjupning i Breathwalkens grunder. Vi går igenom andning och rörelser noga och gör en lång skön Breathwalk™ tillsammans.

Kanske har du deltagit i en och annan Breathwalk och känner att du vill veta mer, få ett material och kunna gå Breathwalks på egen hand. Äntligen kan vi erbjuda den möjligheten – och det med Camilla Lund Elander, den som utbildar Sveriges alla Breathwalkinstruktörer.
Datum: Söndagen den 25 mars.
Tid: 13.00-17.00.
Pris: 390 kr inkl kursmaterial. Yogite, frukt och snacks ingår.
Du kan också välja att delta i en studie om Breathwalkens hälsoeffekter, där fem Breathwalks ingår.
Läs mer »

Breathwalkinstruktör – första utbildningen i Göteborg!

Äntligen kan du utbilda dig till Breathwalkinstruktör i Göteborg! Camilla Lund Elander från Yoga Dimensions kommer till oss och håller utbildningen i juni och augusti 2018.
Datum:
7-8 juni och 29-30 augusti 2018.
Pris inkl moms:
7900 kr inkl material och certifiering.
OBS! Boka-tidigt-rabatt senast den 31 mars 2018. Du betalar då endast 6 900 kronor.
Läs mer »

VÅREN 2018 - ANMÄL DIG TILL VÅRENS ANDRA KURSOMGÅNG

Efter påsk startar vårens andra kursomgång. Varmt välkommen att yoga med oss!
Se hela kuslistan och anmäl dig här! » 

Yogamerakortet – träna för halva priset fram till sommaren!

Vill du yoga mer än en gång i veckan så lönar det sig absolut att köpa vårt säsongskort, Yogamerakortet! Från 1 april kan du köpa kortet för halva priset, endast 1950 kronor! Köp på plats med kort eller swish, eller Beställ »

Vi har även Årskort. Båda korten gäller i samtliga ordinarie lektioner kundaliniyoga, medicinsk yoga och yinyoga. OBS! Gäller ej i specialklasser, workshops och specialkurser i slutna grupper som ej tar emot drop-in-deltagare!
Läs mer om och beställ våra förmånliga kort! »

Läs om alla kurser som du kan delta i som drop-in »

Mamma-bebis-yoga Mamma-bebisyoga på Göteborgs Kundaliniyogacenter

En kurs för mammor och bebisar från 2 mån - ca 1,5 år. Syskon till bebisen är välkomna.

Att vara nybliven mamma är en transformerande resa utan slut. I samma ögonblick som du blev varse att du bar och skulle få möjligheten att föda ett barn till världen började din förvandling.

Inom kundaliniyogan finns det mycket kunskaper om kvinnans natur och tekniker för hennes välmående och du kommer under kursen att få tillgång till enkla och effektiva verktyg som du kan använda varje dag. Regelbundet yogautövande kan hjälpa dig att bli mera stresstålig, kunna skapa och hålla inre balans oavsett vad som händer runt omkring och uppskatta livet som det är.
Ny kurs startar 5 april.
Sluten grupp, ej drop-in.
Läs mer »

Medveten graviditet – specialkurs Gravidyoga

Gravidyogan är speciellt utformad för att stödja din graviditet och förbereda dig inför förlossningen och mötet med ditt nyfödda barn. 

Kundaliniyoga för gravida stärker upp kroppen men är i lika hög grad en mental träning som kan ge dig en känsla av att klara allt och att göra det med glädje. Med ökad självkännedom och kroppskännedom blir du trygg i dig själv och dina nära relationer. Du får lära dig avslappning och andningstekniker som kan vara till stor hjälp under såväl graviditet och förlossning som i din vardag som mamma.
Ny kurs startar 5 april.
Sluten grupp, ej drop-in.
Läs mer »

Kundaliniyoga för kvinnor – Sacred and Secret

Fördjupningskurs exklusivt för kvinnor. Från kundaliniyogans skattkammare tar vi fram:

• kunskaper och uråldriga visdom om kvinnans natur
• tekniker, kriyas och meditationer som är speciellt bra för kvinnor
• hälsosamma vanor och rutiner
• möjligheter att skapa mera självkärlek och självacceptans samt att leva i harmoni med sig själv
• … och mycket annat …
Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och yogaterapeut.
Ny kurs startar 9 april. Sluten grupp, ej drop-in.
Läs mer » 

Kundaliniyoga vid stress och utbrändhet – nyinsatt specialkurs

Tack vare stor efterfrågan erbjuder vi denna kurs ännu en gång denna vår. En kurs för dig som vet med dig att du behöver ta tag i din livssituation för att komma tillbaka till ditt vanliga friska, pigga, glada jag. Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och yogaterapeut.
NY KURS startar 9 april. Fåtal platser i sluten grupp. Ej drop-in. Måndagar 14.00-15.45.
Läs mer »

Medicinsk Yoga mot stress – måndagar 17.30-18.30

Vi mjukar upp kroppen och lär oss att använda andningen för att slappna av. Alla är välkomna. Ingen är för stel, för ung eller för gammal. Du kan komma på kryckor, med rullator eller i rullstol. Du får gärna sitta på en stol eller en av våra upphöjda platser där du kan både sitta och ligga ner. Kursstart 9 april. Läs mer »

Kundaliniyoga för nybörjare – måndagar 19.00-20.30

En kurs för dig som aldrig provat yoga förut. Eller som gått i en yogaform som du upplevt som svår och kravfylld. Kursen passar alla som vill mjuka upp kroppen i sin egen takt och ha det mysigt på mattan. Kursstart 9 april. Läs mer »

Yinyoga med gongvila – tisdagar 15.30-16.45

Yinyoga är en yogaform där stillhet och minsta möjliga ansträngning råder. Du stannar i varje ställning under några minuter och praktiserar samtidigt mindfulness, dvs fullt medveten uppmärksam närvaro i din kropp och ditt sinne. Passar alla. Inga förkunskaper behövs. Kursstart 10 april. Läs mer »

Yinyoga med Layza – tisdagar 17.30-18.45

Yinyoga är en yogaform där minsta möjliga ansträngning råder. I stillhet mjukar vi upp vår kropp och stannar en längre stund i positionerna. Passar alla. Inga förkunskaper behövs.
Kursstart 10 april.
Läs mer »

Kundaliniyoga fördjupning – tisdagar 19.15-20.45

Denna kurs förutsätter att du har grundkunskaper i kundaliniyogans tekniker och vokabulär.
Kursstart
10 april. Läs mer »

Kundaliniyoga med gongavslappning – onsdagar 17.30-19.00

Att göra yoga är att ge sig själv tid att jobba både med kroppen och sinnet. Vi strävar efter balans och harmoni. Den långa vilans gongspel skapar ett meditativt tillstånd och ger djup avslappning.
Kursstart
11 april. Läs mer »

Yinyoga med gongvila – onsdagar 19.30-20.45

Yinyoga är en yogaform där minsta möjliga ansträngning råder. I stillhet mjukar vi upp vår kropp och stannar en längre stund i positionerna. Avslutande vila i gongarnas vibrationer.
Kursstart
11 april. Läs mer »

Kundaliniyoga för inre lugn – torsdagar 19.00-20.30

Kursen hjälper dig att varva ner och släppa stressen i vardagen. Du får träna på att slappna av så att du kan finna ditt inre lugn och bli tillfreds med tillvaron. Yoga och mindfulness är våra verktyg.
Kursstart 12 april.
Läs mer »

Kundaliniyoga för alla som vill ta hand om sig – fredagar 9.00-10.30

Morgonyogan på fredagar ger dig som kan välja den här tiden på dagen en positiv upplevelse av att du satsar på dig själv och ditt välbefinnande! Superbra avslut på veckan och start på helgen!
Kursstart 13 april.
Läs mer » 

Mjuk kundaliniyoga för alla – fredagar 14.00-15.30

Detta är medicinsk yoga och mycket mer. Vi arbetar med kroppen och andningen och lär oss att slappna av och att vara lite snällare mot oss själva. Du kan komma på kryckor, med rullator eller i rullstol och får gärna sitta på en stol om det passar dig bäst. Alla är välkomna. Ingen är för stel, för ung eller gammal.
Kursstart
13 april. Läs mer »

Kundaliniyoga för alla – lördagar 9.30-11.00

Alla som gillar yoga kan vara med, på kursen eller som drop-in när det passar! En av våra populäraste klasser. Fyra av centrets lärare turas om att leda dessa lektioner.
Kursstart 17 februari. Läs mer »

Årskort och säsongskort

Vill du yoga mer än en gång i veckan så lönar det sig absolut att köpa vårt säsongskort, Yogamerakortet! Vi har även Årskort. Från 2018 kommer båda korten att gälla i samtliga ordinarie lektioner kundaliniyoga, medicinsk yoga och yinyoga. OBS! Gäller ej i specialklasser, workshops och specialkurser i slutna grupper som ej tar emot drop-in-deltagare!
Läs mer om och beställ våra förmånliga kort! »

SPECIALKLASSER OCH WORKSHOPS

Under säsongen är du välkommen att anmäla dig till olika specialklasser och workshops som är förlagda till fredagskvällar eller helger och välkomnar både nybörjare och vana utövare. Läs om vårens Specialklasser och Workshops »

Familjeyoga

Familjeyoga påsklovsspecial – torsdag 5 april kl 10.00-11.30.

I familjeyogan får alla röra på kroppen, träna på att andas och slappna av och ha kul tillsammans!

Medföljande småsyskon, upp till tre år, som inte klarar av att vara på en egen yogamatta kan vara tillsammans med en vuxen på hens matta och barnet deltar gratis.
Tid:
Torsdag 5 april kl 10.00-11.30. OBS! En och en halv tim.
Lärare:
Helene Jaktling, diplomerad barnyogaledare och mindfulnessinstruktör.
Avgift Familjeyoga/tillfälle:
250 kronor för en vuxen och ett barn. Extra familjemedlem: 50 kr. Extra barn under tre år gratis.
Läs mer »

Gillar du att bada i Gongen vibrationer?

Vi har flera aktiviteter med gong och andra instrument. Läs mer »

UTBILDNINGAR

Breathwalk

Breathwalkinstruktör 2018

Äntligen kan du utbilda dig till Breathwalkinstruktör i Göteborg! Camilla Lund Elander från Yoga Dimensions kommer till oss och håller utbildningen.

Datum: 7-8 juni och 29-30 augusti 2018.
Pris inkl moms:
7900 kr inkl material och certifiering.

Boka-tidigt-rabatt om du bokar senast den 31 mars 2018. Du betalar då endast 6 900 kronor.

Läs mer »

1-årig Kundaliniyogalärarutbildning, steg 1

En utbildning har just startat i januari 2018. Du kan anmäla ditt intresse av att ansöka nästa gång.
Läs om lärarutbildningen »

VÅR YOGABUTIK

Givetvis vill vi erbjuda dig att köpa de sköna ullmattorna, meditationskuddarna, meditationspallarna, vårt kryddoftande te, musiken och böckerna som vi använder i undervisningen så att du enkelt kan fortsätta träna hemma. Vi säljer även mysiga ekologiska yogakläder, ljuvlig massageolja och fina affirmationskort för barn, unga och vuxna. 

Yogamatta i merinoull Yogamatta i merinoull

Vit som snö, ullig, varm, mjuk och gosig yogamatta av samma märke som vi använder på centret! Merinoull med halkskyddad undersida. En matta kostar 1100 kronor när du hämtar den på centret. Läs mer och beställ » Mattorna som vi använt på centret kan ibland köpas för 600-800 kronor vid säsongens slut. 

Yogamusik & Yogaböcker

I butiken finns även CD-skivor med yogamusik, yogaböcker, yogite med mera. Läs mer »

Presentkort

Köp ett presentkort för valfritt belopp. Vi skickar det i fint kuvert med valfri grattistext om du vill! Beställ »

Meditationspall Meditationspall i björkplywood

Köp vår fina lilla meditationspall i björkplywood, handgjord av vår egen snickare!

Pallen har lutning och lite gung för att kunna ställas in exakt efter eget behov, och gångjärn som gör att den kan fällas ihop och tas med överallt. Läs mer »

Vill du hyra vår lokal? Läs mer »

Har du en fråga? Här finns svaret »

Om du inte hittar svaret här på hemsidan, så Maila direkt »

Nyhetsbrev med senaste nytt:  Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Vill du ha regelbunden information och inbjudningar till kurser och event? Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev »

Gilla vår Facebooksida!

Bli medlem i vår facebookgrupp »


VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »