Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Kundaliniyogaklass

YOGA FÖR DIN HÄLSA OCH DITT VÄLBEFINNANDE

Vårt kursprogram erbjuder kundaliniyoga, medicinsk yoga, yinyoga, familjeyoga, gravidyoga, mamma-bebis-yoga, specialkurser mot stress och utbrändhet, sömnproblem och migrän samt workshops och aktiviteter såsom Yoga Nidra, Gongbad, Breathwalk® och mycket annat för din hälsa, ditt välbefinnande och din personliga utveckling. För dig som tränat en längre tid finns även fortsättningskurser i Kundaliniyoga och Medicinsk Yoga.

KURSER SOM STARTAR I MAJ OCH JUNI

Vår yoga passar de flesta och vi har yoga för alla åldrar! Hos oss finns ung och gammal, vig och stel, sida vid sida i samma sal. Alla tränar efter sina förutsättningar och utvecklas i sin egen takt. Se vilka kurser som är på gång att starta: Kurslista »

Gravidyoga – fredagar 16.00Gravidyoga

Gravidyogan är speciellt utformad för att stödja din graviditet och förbereda dig inför förlossningen och mötet med ditt nyfödda barn. 

Kundaliniyoga för gravida stärker upp kroppen men är i lika hög grad en mental träning som kan ge dig en känsla av att klara allt och att göra det med glädje. Med ökad självkännedom och kroppskännedom blir du trygg i dig själv och dina nära relationer.
Du får lära dig avslappning och andningstekniker som kan vara till stor hjälp under såväl graviditet och förlossning som i din vardag som mamma. Lärare: Elisabeth Magnusson.
Ny kurs startar 27 maj. Läs mer och anmäl dig »

NYTT! Kundaliniyoga sommarkurser – tre eller sex tisdagar 17.30

Kurser för dig som inte vill sluta yoga bara för att det blivit sommar. Eller för dig som äntligen har tid att börja. Du kan välja mellan tre eller sex tillfällen. Lärare: Elisabeth Magnusson och Natalia Eng.
S
tart 31 maj och 21 juni. Läs mer och anmäl dig »

Yinyoga sommarkurs – tre onsdagar 18.30
Yinyoga

En nyinsatt sommarkurs med Layza! Yinyoga är en yogaform där minsta möjliga ansträngning råder. I stillhet mjukar vi upp vår kropp och stannar en längre stund i positionerna. Med hjälp av jordens dragningskraft och vår uppmärksamhet kommer vi allt djupare in i ställningarna. Det är en härlig känsla när kroppen efter en stund ger efter! Vi andas in i det vi förnimmer och hela yogapasset är meditativt och flödande.

Tid: Tre onsdagar 18.30-20.00
Datum: 1, 8 och 15 juni.
Läs mer och anmäl dig! »

NYTT! Medicinsk Yoga sommarkurser – tre eller sex fredagar 14.00

Kurser för dig som inte vill sluta yoga bara för att det blivit sommar. Eller för dig som äntligen har tid att börja. Du kan välja mellan tre eller sex tillfällen. Lärare: Natalia Eng. Start 3 juni och 1 juli.
Läs mer och anmäl dig »
 

Kundaliniyoga lördagar 9.30 pågår till 2 juli

Alla som gillar yoga kan vara med! En av våra populäraste klasser. Centrets lärare turas om att leda dessa lektioner. Om du inte går någon kurs just nu passar det väl utmärkt att komma med som drop-in? Med ett drop-in-kort blir priset lågt. Lördagsyogan pågår till 2 juli. En del lördagar blir under bar himmel på Slottsskogskolonins dansbana i Majorna! Läs mer och boka! » 

Kundaliniyoga under bar himmel även denna sommar!

Även denna sommar blir det kundaliniyoga på dansbanan i Slottsskogskolonin i Majorna!
Det blir tre lördagar och fyra torsdagar. Alla kan vara med!
Lördagar:
28 maj, 18 juni och 2 juli kl 9.30-10.45. 
Torsdagar:
9, 16, 23 och 30 juni kl 18.00-19.15.
Läs mer »


SPECIALKLASSER

Tre söndagar – Rebirthing Kriyas Natalia Eng

Rebirthing kriyas hjälper till att rensa det undermedvetna på djup nivå, att bearbeta olika rädslor och traumatiska erfarenheter. De ger oss styrka till att ha uthållighet och ett positivt förhållningssätt till livet.

Kom och skala bort det gamla, få tillgång till din sanna natur, dina krafter och din vitalitet!

Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga.
Avgift:
200 kronor. Drop-in-kort, Yogamerakort och Årskort får användas.
Tider:

Söndag 10 april kl 16.00-ca 17.45.
Söndag 15 maj kl 16.00-ca 17.45.
Söndag 12 juni kl 18.00-ca 19.45. 

Sista gången: Söndag 12 juni kl 18.00-ca 19.45.
Läs mer och anmäl dig eller boka drop-in! »

 

Breathwalk

Breathwalk® i Slottsskogen – söndag 19 juni

I maj och juni när det blommar som bäst i Azaleadalen kan du delta i Breathwalk i vackra Slottsskogen.
Lär dig djupandas medan du promenerar! Breathwalk är en gående form av kundaliniyoga som erbjuder tekniker för att träna upp din andning, din närvaro och din koncentrationsförmåga. Du blir medveten om hur du kan få mer energi och skapa lugn och balans i ditt inre med hjälp av enkla redskap som du alltid bär med dig. 

Samlingsplats: Friluftsteatern i Slottsskogen, alldeles intill Café Björngårdsvillan/Domens Konstskola mitt i parken.
Lärare: Elisabeth Magnusson, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och meditation och diplomerad instruktör i Breathwalk®.
Avgift:
100 kronor, betalas med swish eller kontant på plats.
Läs mer och anmäl dig! »

Meditation med Gong och Trumma – söndag 3 juli

 Ett kundaliniyogapass

Meditation, Drum & Gong Journey

En kväll då du får uppleva meditationens kraft, förstärkt med Gong och shamansk trumma. Efter en längre meditation följer en lång inre resa med trummans och gongens hjälp.

Gamla yogamästare visste och modern forskning visar att meditation har många effekter på hela människan. När du mediterar förstärker du och balanserar körtelsystemets arbete vilket påverkar hur du mår kroppsligt, känslomässigt och mentalt. Stressnivån i kroppen minskar och man har till och med kunnat se att den grå substansen, hjärnbarken, växer. Här finns hjärnans mest avancerade funktioner.

Att meditera i grupp är både härligt och effektivt. I en grupp är det lättare att meditera under längre tid. Vi skapar gemensam energi som gör alla upplevelser mera kraftfulla. Läs mer och anmäl dig! »

 

PÅGÅENDE KURSER – DELTA SOM DROP-IN

Prova-på genom att delta som drop-in!

Nedanstående kurser pågår och du är välkommen att boka enstaka lektioner i vår drop-in-kalender. En lektion kostar 200 kronor. Med ett drop-in-kort blir priset lägre.
Läs om och boka Drop-in »

Yogamerakortet – nu till halva priset!

Vill du yoga mer än en gång i veckan så lönar det sig absolut att köpa vårt säsongskort! Gäller givetivs även i våra sommarkurser i kundaliniyoga och medicinsk yoga.
Läs mer om och beställ våra förmånliga kort! »

Medicinsk Yoga – måndagar 17.30

Medicinsk Yoga är en mjuk yoga för alla som vill se sin hälsa ur ett helhetsperspektiv. Vi arbetar med kroppen och andningen och lär oss att slappna av och att vara lite snällare mot oss själva. Du kan komma på kryckor, med rullator eller i rullstol och får gärna sitta på en stol om det passar dig bäst. Lärare: Natalia Eng. Läs mer »

Kundaliniyoga för nybörjare – måndagar 19.30

En kurs för dig som aldrig provat yoga förut. Eller som gått i en yogaform som du upplevt som svår och kravfylld. Kursen passar alla som vill mjuka upp kroppen i sin egen takt och ha det  mysigt på mattan. Det går precis lika bra att sitta på en stol. Lärare: Natalia Eng.  Läs mer »

Mamma-bebis-yoga – tisdagar 11.00

En kurs för dig som vill komma tillbaka i fysisk form efter graviditet och förlossning, men kanske allra mest för dig som känner att du håller på att tappa bort dig själv. Rollen som nybliven mamma innehåller sådant som ingen annan livsuppgift kan jämföras med. Kursen pågår, välkommen som droip-in!
Läs mer »

Yinyoga – tisdagar 17.30

Yinyoga är en yogaform där minsta möjliga ansträngning råder. I stillhet mjukar vi upp vår kropp och stannar en längre stund i positionerna. Med hjälp av jordens dragningskraft och vår uppmärksamhet kommer vi allt djupare in i ställningarna. Det är en härlig känsla när kroppen efter en stund ger efter! Vi andas in i det vi förnimmer och hela yogapasset är meditativt och flödande. Lärare: Layza Hällås Edanius.
Läs mer »

Kundaliniyoga  – fortsättningskurs tisdagar 19.30

Denna kurs förutsätter att du har grundkunskaper i kundaliniyoga och meditation. Om du inte går någon kurs just nu passar det väl utmärkt att komma med som drop-in? Med ett drop-in-kort blir priset lågt. Lärare: Elisabeth Magnusson. Läs mer »

Morgonyoga – onsdagar 7.15-8.30

Kerstin Harringer

Att göra yoga på morgonen är en särskild upplevelse, som ger ett lugn och fokus som du kan bära med dig hela dagen. Övningarna anpassas till vars och ens nivå. Lärare: Kerstin Harringer.
Läs mer »

Kundaliniyoga – onsdagar 17.30

Att göra yoga är att ge sig själv tid att jobba både med kroppen och sinnet. Vi strävar efter balans och harmoni. Lärare: Kerstin Harringer (bilden). Läs mer »

Kundaliniyoga – onsdagar 19.30

Kundaliniyogan är ett härligt redskap för att må bra och trivas med livet! Denna kurs passar alla. Lärare: Layza Hällås Edanius.
Läs mer »

Yoga mot stress och utbrändhet – när livet är i obalans

Den här kursen är för dig som vet med dig att du behöver ta tag i din livssituation för att komma tillbaka till ditt vanliga friska, pigga, glada jag. Sluten grupp, ej drop-in. Lärare: Natalia Eng.
Läs mer »

Kundaliniyoga  – fortsättningskurs torsdagar 17.00

Denna kurs förutsätter att du har grundkunskaper i kundaliniyoga och meditation. Om du inte går någon kurs just nu passar det väl utmärkt att komma med som drop-in? Med ett drop-in-kort blir priset lågt. Lärare: Elisabeth Magnusson. Läs mer »

Medicinsk Yoga – fortsättningskurs torsdagar 19.00

Denna kurs är för dig som gått en eller flera kurser i Medicinsk yoga och vill komma vidare med nya pass och meditationer. Här gör vi även lättare kundaliniyogapass. Lärare: Natalia Eng. Läs mer »

Kundaliniyoga – fredagar 9.00

Morgonyogan på fredagar ger dig som kan välja den här tiden på dagen en positiv upplevelse av att du satsar på dig själv och ditt välbefinnande! Lärare: Camilla Lindberg. Läs mer » 

Medicinsk Yoga – fredagar 14.00

Medicinsk Yoga är en mjuk yoga för alla som vill se sin hälsa ur ett helhetsperspektiv. Vi arbetar med kroppen och andningen och lär oss att slappna av och att vara lite snällare mot oss själva. Du kan komma på kryckor, med rullator eller i rullstol och får gärna sitta på en stol om det passar dig bäst. Lärare: Natalia Eng. Läs mer »

Migränyoga – fredagar 11.30-13.15.

Tillhör du den stora grupp människor som ibland eller ofta måste avstå från trevliga och viktiga saker på grund av migrän eller spänningshuvudvärk? Då är detta en kurs för dig! Lärare: Natalia Eng.
Sluten grupp, ej drop-in. Läs mer »

Kundaliniyoga lördagar 9.30

Alla som gillar yoga kan vara med! En av våra populäraste klasser. Centrets lärare turas om att leda dessa lektioner. Om du inte går någon kurs just nu passar det väl utmärkt att komma med som drop-in? Med ett drop-in-kort blir priset lågt. Läs mer » 

 

Yogabutiken hos Göteborgs Kundaliniyogacenter

Givetvis vill vi erbjuda dig att köpa de sköna ullmattorna, meditationskuddarna, meditationspallarna, vårt kryddoftande te, musiken och böckerna som vi använder i undervisningen så att du enkelt kan fortsätta träna hemma. Vi säljer även mysiga ekologiska yogakläder, ljuvlig massageolja och fina affirmationskort för barn, unga och vuxna. 

Yogamatta i merinoull Yogamatta i merinoull

Vit som snö, ullig, varm, mjuk och gosig yogamatta av samma märke som vi använder på centret!
Ull och merinoull med halkskyddad undersida. En matta kostar 1100 kronor när du hämtar den på centret. Läs mer och beställ »
Mattorna som vi använt på centret kan ibland köpas för 600-800 kronor vid säsongens slut. 

Yogamusik & Yogaböcker

I butiken finns även CD-skivor med yogamusik, yogaböcker, yogite med mera. Läs mer »

Presentkort

Köp ett presentkort för valfritt belopp. Vi skickar det i fint kuvert med valfri grattistext om du vill!
Beställ »

Meditationspall Meditationspall i björkplywood

Köp vår fina lilla meditationspall i björkplywood, handgjord av vår egen snickare!

Pallen har lutning och lite gung för att kunna ställas in exakt efter eget behov, och gångjärn som gör att den kan fällas ihop och tas med överallt. Läs mer »

 

Vill du hyra vår lokal? Läs mer »

Har du en fråga? Här finns svaret »

Om du inte hittar svaret här på hemsidan, så Maila direkt »

Vill du ha regelbunden information och inbjudningar till kurser och event?
Anmäl dig till vårt
Nyhetsbrev »

Gilla vår Facebooksida!

Bli medlem i vår facebookgrupp »

VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »