Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Yinyoga

Prova-på-lektioner nu på fredag och lördag!

Prova-på yinyoga med vår nya yogalärare Åsa Nyvall fredag 20 januari. Läs mer »

Prova-på-lektioner i Kundaliniyoga och Medicinsk Yoga lördag 21 januari. Läs mer » 

Drop-in i januari

Tre korta kurser pågår hela januari! Om du missat starten kan du boka drop-in-plats. Passar alla!

• Medicinsk yoga med Natalia tre måndagar » 

• Yinyoga med Layza tre tisdagar » 

• Kundaliniyoga med olika lärare tre onsdagar »

Kurser som startar snart

Kundaliniyoga vid stress och utbrändhet. Start onsdag 18 januari. Två platser kvar! Läs mer »

Mamma-bebis-yoga. Kursstart måndag 23 januari. Läs mer »

NYTT! Barnyoga, kurs för barn ca 9-12 år. Kursstart: 3 februari. Läs mer »

Se hela listan med vårens alla kurser: Kurslista »

Göteborgs Kunaliniyogacenter

 

KURSER I KUNDALINIYOGA, MEDICINSK YOGA OCH YINYOGA

I slutet av januari startar våra ordinarie kurser i kundaliniyoga, medicinsk yoga och yinyoga. Vi har lagt till en kurs i yinyoga, på fredagar 11.30-12.45. Samtidigt hälsar vi en ny lärare välkommen: Åsa Nyvall! Längre ned på sidan hittar du vårens alla specialkurser.

Kundaliniyoga för nybörjare – måndagar 17.30

En kurs för dig som aldrig provat yoga förut. Eller som gått i en yogaform som du upplevt som svår och kravfylld. Kursen passar alla som vill mjuka upp kroppen i sin egen takt och ha det  mysigt på mattan.Alla åldrar. Det går precis lika bra att sitta på en stol. Lärare: Titti Paulser Reenstierna. Kursstart 30 januari. Läs mer »

Prova-på kundaliniyoga med Titti 21 januari. Läs mer » 

Medicinsk Yoga för alla – måndagar 19.30

Medicinsk Yoga är kundaliniyoga för alla som vill förbättra sin hälsa. Vi arbetar med kroppen och andningen och lär oss att slappna av och att vara lite snällare mot oss själva. Du kan komma på kryckor, med rullator eller i rullstol och får gärna sitta på en stol om det passar dig bäst. Lärare: Natalia Eng. Kursstart 30 januari. Läs mer »

Prova-på Medicinsk Yoga med Natalia 21 januari. Läs mer » 

Yinyoga med Layza – tisdagar 17.30

Yinyoga är en yogaform där minsta möjliga ansträngning råder. I stillhet mjukar vi upp vår kropp och stannar en längre stund i positionerna. Det är en härlig känsla när kroppen efter en stund ger efter! Vi andas in i det vi förnimmer och hela yogapasset är meditativt och flödande. Lärare: Layza Hällås Edanius. Kursstart 31 januari. FÅTAL PLATSER KVAR! Läs mer »

Kundaliniyoga fördjupningskurs – tisdagar 19.30

Tema för kursen är relationer, till dig själv och andra, med utgångspunkt i chakrasystemet. Denna kurs förutsätter att du har grundkunskaper i kundaliniyoga och meditation. Lärare: Elisabeth Magnusson. Kursstart 31 januari.
Läs mer »

Morgonyoga med gongavslappning – onsdagar 7.15-8.30 Morgonyoga på Göteborgs Kunaliniyogacenter

Kundaliniyoga på morgonen är en särskild upplevelse, som ger ett lugn och fokus som du kan bära med dig hela dagen. Övningarna anpassas till vars och ens nivå. Lärare: Kerstin Harringer (bilden). Kursstart 1 februari. Läs mer »

Kundaliniyoga med gongavslappning – onsdagar 17.30

Att göra yoga är att ge sig själv tid att jobba både med kroppen och sinnet. Vi strävar efter balans och harmoni. Lärare: Kerstin Harringer. Kursstart 1 februari. Läs mer »

Kundaliniyoga och lite yinyoga – onsdagar 19.30

Vi mjukar upp med yinyoga och fortsätter med ett stärkande kundaliniyogapass. Denna kombination av två olika yogaformer är mycket uppskattad. Kom som du är och låt din kropp leka och läka! Kursstart 1 februari. Läs mer»

Kundaliniyoga fördjupningskurs – torsdagar 17.00

Tema för kursen är relationer, till dig själv och andra, med utgångspunkt i chakrasystemet. Denna kurs förutsätter att du har grundkunskaper i kundaliniyoga och meditation. Lärare: Elisabeth Magnusson. Kursstart 2 februari. Läs mer »

Kundaliniyoga för alla – torsdagar 19.00

Kundaliniyoga är för alla och denna kurs passar absolut alla – dig som aldrig har gjort yoga förut eller redan har erfarenhet av yoga, t ex om du gått i Medicinsk yoga och vill gå vidare, lära dig nya yogapass och meditationer, få djupare upplevelser av yoga och utveckla ditt medvetande. Lärare: Natalia Eng. Kursstart 2 februari. Läs mer »

Kundaliniyoga för alla – fredagar 9.00

Morgonyogan på fredagar ger dig som kan välja den här tiden på dagen en positiv upplevelse av att du satsar på dig själv och ditt välbefinnande! Lärare: Camilla Lindberg. Kursstart 3 februari. Läs mer » 

Yinyoga med Åsa Nyvall – fredagar 11.30-12.45  Yinyoga med Åsa Nyvall på Göteborgs Kunaliniyogacenter

NY KURS med Åsa Nyvall! Åsa (bilden) är ny lärare hos oss. Hon säger: "Du som är bekant med Yin och Yang känner till att vi behöver båda dessa delar för att ha balans i vår kropp och i vårt sinne. När vi har den balansen känner vi oss mer tillfreds och upplever att vi mår bättre. Med tanke på att vi lever i en värld där vi presterar mycket och är ständigt uppkopplade är det än mer viktigt att få in Yin i livet på ett naturligt sätt. För egen del har jag funnit Yin yogan och meditationen som bra balanserare för mig". Kursstart 3 februari. Läs mer »

Prova-på yinyoga med Åsa 20 januari. Läs mer »

Medicinsk Yoga för alla – fredagar 14.00

Medicinsk Yoga är kundaliniyoga för alla som vill förbättra sin hälsa. Vi arbetar med kroppen och andningen och lär oss att slappna av och att vara lite snällare mot oss själva. Du kan komma på kryckor, med rullator eller i rullstol och får gärna sitta på en stol om det passar dig bäst. Lärare: Natalia Eng. Kursstart 3 februari. Läs mer »

Kundaliniyoga för alla – lördagar 9.30

Alla som gillar yoga kan vara med, på kursen eller som drop-in när det passar! En av våra populäraste klasser. Centrets lärare turas om att leda dessa lektioner. Kursstart 11 februari. Läs mer » 

Prova på genom att delta som drop-in!

Du är välkommen att boka enstaka lektioner i vår drop-in-kalender. En lektion kostar 200 kronor. Med ett drop-in-kort blir priset lägre. Läs om och boka Drop-in »

Yogamerakortet – för dig som vill yoga mera!

Vill du yoga mer än en gång i veckan så lönar det sig absolut att köpa vårt säsongskort, Yogamerakortet! Vi har även Årskort. Läs mer om och beställ våra förmånliga kort! »

 

SPECIALKURSER

Specialkurserna är slutna grupper med begränsat antal deltagare. Dessa grupper är inte öppna för drop-in. Årskort, Yogamerakort och drop-in-kort kan inte användas i dessa kurser.

Mamma-bebis-yoga – måndagar 10.30Gongbad

En kurs för dig som vill komma tillbaka i fysisk form efter graviditet och förlossning, men kanske allra mest för dig som känner att du håller på att tappa bort dig själv.

Vill du komma men har en bebis som gråter mycket, ammar mycket, kräker mycket eller ständigt behöver din fulla uppmärksamhet? Då är du speciellt välkommen! På ett kundaliniyogapass är allt som händer runt om (t.ex. blöjbyten, ledsna bebisar och nervösa mamma-sammanbrott) en del av yogapasset. Det är när något utmanar oss, tar oss bort från vår komfortzon som vi har den största möjligheten att utvecklas och växa. Våra barn är därför våra främsta yogamästare. Sluten grupp, ej drop-in. Lärare: Titti Pauler Reenstierna.
Nästa kurs startar
23 januari.
Läs mer och anmäl dig! »

Kundaliniyoga vid stress och utbrändhet – onsdagar 17.45

Den här kursen är för dig som vet med dig att du behöver ta tag i din livssituation för att komma tillbaka till ditt vanliga friska, pigga, glada jag. Sluten grupp, ej drop-in. Lärare: Natalia Eng. Kursstart 18 januari. Fåtal platser kvar. Läs mer »

Gravidyoga – tisdagar 17.15 Gravidyoga

Gravidyogan är speciellt utformad för att stödja din graviditet och förbereda dig inför förlossningen och mötet med ditt nyfödda barn. 
Kundaliniyoga för gravida stärker upp kroppen men är i lika hög grad en mental träning som kan ge dig en känsla av att klara allt och att göra det med glädje. Med ökad självkännedom och kroppskännedom blir du trygg i dig själv och dina nära relationer. Du får lära dig avslappning och andningstekniker som kan vara till stor hjälp under såväl graviditet och förlossning som i din vardag som mamma. Sluten grupp, ej drop-in. Lärare: Titti Pauler Reenstierna.
Kursstart 2 februari.
Läs mer  »

Barnyoga, kurs för barn ca 9-12 år – fredagar 16.30

Vår nya kurs i barnyoga vill vara en lugn oas där barnen får logga ut en stund och tanka tillit och ny energi. Kursen ger barnen egna verktyg för att slappna av, fokusera och lita på sig själva.
Lärare: Helene Jaktling, diplomerad barnyogaledare.
Kursstart: 3 februari. Tid: Fredagar 16.30-17.30. Läs mer »

Familjeyoga

Kom med på vår familjeyoga! Yoga har inga åldersgränser. Barn och vuxna i alla åldrar är välkomna. Vi gör övningar för att mjuka upp oss, öva koncentration och andning, bli medvetna om vår kropp och hur den fungerar. Och för att ha kul tillsammans!

Gravidyoga

Lärare: Helene Jaktling, diplomerad barnyogaledare.
Avgift Familjeyoga/tillfälle:
200 kronor för en vuxen och ett barn. Extra familjemedlem: 50 kr.

VÅRENS TIDER 2017

Söndag 19 feb kl 10-11.
Lördag 25 mars kl 12-13.
Lördag 22 april kl 12-13.
Lördag 20 maj kl 12-13. 

Läs mer och boka »

Kundaliniyoga för kvinnor: sacred and secret – tisdagar 17.45

Inom kundaliniyogan finns det mycket vishet och kunskap om hur vi som kvinnor fungerar och vad vi behöver för att vara lyckliga och må bra. Under denna kurs kommer vi att göra yogaövningar, kriyas och meditationer som är speciellt bra för kvinnor. Sluten grupp, ej drop-in. Lärare: Natalia Eng. Kursstart 21 februari. Läs mer »

Kundaliniyoga vid migrän och huvudvärk – onsdagar 17.45

Tillhör du den stora grupp människor som ibland eller ofta måste avstå från trevliga och viktiga saker på grund av migrän eller spänningshuvudvärk? Då är detta en kurs för dig! Sluten grupp, ej drop-in. Lärare: Natalia Eng. Kursstart 19 april. Läs mer »

 

SPECIALKLASSER OCH WORKSHOPS

Förutom kurser och drop-in har vi massor av workshops och specialklasser där du kan fördjupa dig och delta i vår yogagemenskap! Läs mer »

Yogi Bhajan och Osho – specialklass med Layza

Två frigörande traditioner möts i denna specialklass som hjälper oss att släppa det gamla, ge plats för det nya fräscha och få oss att känna oss som pånyttfödda. Läs mer »

 

Barnyogautbildning 13-15 januari 2017Barnyogautbildning

Vill du kunna lära ut kundaliniyoga till barn? Kom med på utbildningen den 13-15 januar! Kanske jobbar du på skola eller förskola eller har egna barn eller barnbarn. Kanske är du yogalärare eller vill lära dig mer om hur man kan introducera barn till yogans magiska värld på ett roligt och lustfyllt sätt. Då är den här utbildningen något för dig. Detta är en inspirerande och praktiskt inriktad utbildning med mycket lek, sång, rörelse och skapande. Efter denna helg kommer du att ha tillräckligt med kunskaper för att kunna bygga upp en barnyogaverksamhet på skola och förskola, hemma eller i öppna klasser. Läs mer »  

 

Yogabutiken hos Göteborgs Kundaliniyogacenter

Givetvis vill vi erbjuda dig att köpa de sköna ullmattorna, meditationskuddarna, meditationspallarna, vårt kryddoftande te, musiken och böckerna som vi använder i undervisningen så att du enkelt kan fortsätta träna hemma. Vi säljer även mysiga ekologiska yogakläder, ljuvlig massageolja och fina affirmationskort för barn, unga och vuxna. 

Yogamatta i merinoull Yogamatta i merinoull

Vit som snö, ullig, varm, mjuk och gosig yogamatta av samma märke som vi använder på centret! Merinoull med halkskyddad undersida. En matta kostar 1100 kronor när du hämtar den på centret. Läs mer och beställ » Mattorna som vi använt på centret kan ibland köpas för 600-800 kronor vid säsongens slut. 

Yogamusik & Yogaböcker

I butiken finns även CD-skivor med yogamusik, yogaböcker, yogite med mera. Läs mer »

Presentkort

Köp ett presentkort för valfritt belopp. Vi skickar det i fint kuvert med valfri grattistext om du vill! Beställ »

Meditationspall Meditationspall i björkplywood

Köp vår fina lilla meditationspall i björkplywood, handgjord av vår egen snickare!

Pallen har lutning och lite gung för att kunna ställas in exakt efter eget behov, och gångjärn som gör att den kan fällas ihop och tas med överallt. Läs mer »

Vill du hyra vår lokal? Läs mer »

Har du en fråga? Här finns svaret »

Om du inte hittar svaret här på hemsidan, så Maila direkt »

Vill du ha regelbunden information och inbjudningar till kurser och event? Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev »

Vårt senaste Nyhetsbrev »

Gilla vår Facebooksida!

Bli medlem i vår facebookgrupp »


VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »